macbook pro kopen

MacBook Pro Kopen

Een laptop met stijl: de MacBook Pro. Een laptop voor een veeleisend persoon. Geniet van prachtige graphics dankzij het retina-scherm; deze Mac was de eerste om over een retina-scherm te beschikken. Bovendien is het ook de eerste MacBook die volledig op flashopslag werkt en geen SuperDrive (DVD) meer heeft. De flashopslag stelt jou in staat om supersnel je MacBook Pro op te starten - je zult niet de enige zijn die maar enkele tellen hoeft te wachten voordat de laptop is opgestart!

Prijzen vergelijken

Waarom een MacBook Pro?

Wil je een MacBook Pro kopen? Dan kun je kiezen uit twee schermgroottes - 15 inch en 13 inch. Let wel; behalve het verschil in schermgrootte zit er ook een verschil in de prestaties van deze Mac. Het 15 inch-model beschikt over een Intel Core i7-processor met 4 processorkernen, waardoor deze aanzienlijk sneller werkt dan de 13 inch variant. Mocht je zwaar werk willen uitvoeren op de MacBook Pro, is het dus aan te raden om de 15 inch-versie te kiezen. De MacBook Pro 13 inch is zeer geschikt voor de alledaagse gebruiker.

Prijzen vergelijken

Kom prijzen vergelijken op macbook-kopen.nl! Een MacBook Pro kopen doe je niet zomaar - omdat er veel verschillende prijzen gehanteerd worden en de laptop sowieso prijzig is in aanschaf, doe je er goed aan om eens goed rond te snuffelen en te kijken waar jij je nieuwe MacBook Pro het beste online kunt bestellen.

WinkelRetinaTouch BarBezorgingPrijs (vanaf) 
CoolblueVandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis 1.359,-Bekijken
MediaMarktVandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis1.299,-Bekijken
BolVandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis1329, -Bekijken
BCCVandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis 1329,- Bekijken
AmacOp voorraad en voor 17:00 besteld, morgen in huis € 1.329,00 Bekijken

WinkelBezorgingPrijs (vanaf)
Coolblue 1.359,-
MediaMarkt1.299,-
Bol1329, -
BCC 1329,-
Amac € 1.329,00

Welke MacBook Pro kiezen?

Je wilt een MacBook Pro kopen en je geen zorgen hoeven te maken een draadloze verbinding – dat hoeft ook inderdaad niet: deze Mac beschikt over WiFi en Bluetooth en bevat twee Thunderbolt 2 poorten, twee USB 3.0 poorten en een HDMI-poort. Echter, een ethernetpoort ontbreekt. Hierdoor was het mogelijk om de laptop zo dun mogelijk te maken. Om gebruik te maken van een draadloze verbinding kun je een Thunderbolt naar Gigabit Ethernet Adapter aanschaffen.

Specificaties

SchermRelatief lage resolutie, 13,3 inch (1440 x 900 pixels)
AfmetingDun en licht: 1,7 cm dun en 1,35 kg
ProcessorRelatief snelle processor: 1,8GHz i5 of 2,2GHz i7
AansluitingenVeel verschillende aansluitingen: 3x usb a, 1x Thunderbolt 2, 1x SD-kaartlezer en 1x Mini-jack aansluiting
BatterijduurErg lang (hele dag): tot 12 uur
ToetsenbordSchaarmechanisme
KleurenZilver

Reviews


Op zoek naar een andere MacBook? Op MacBook kopen vergelijken we alle modellen voor je.