Apple laptop kopen?

Bij de aanschaf van een Apple laptop, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken qua Macbook model. Apple beschikt over 3 laptop modellen te weten de Macbook 12 inch, de Macbook Pro én de Macbook Air. Hoewel deze verschillende uitvoeringen allemaal beschikken over de kwaliteit die je van een Apple laptop gewend bent, hebben ze ieder hun eigen unieke prestatievermogen en features. Hier vergelijk je de verschillende Macbook modellen.

Bekijk laptops

Vergelijk prijzen, lees reviews en ontdek aanbiedingen

Een Apple laptop kopen: zeker als je een MacBook wilt kopen, is het fijn als je iets meer weet over de verschillen tussen de 12 inch MacBook, de Macbook Air of Pro. Ook zit er behoorlijk wat prijsverschil tussen de modellen. Wil je een Apple laptop kopen? Vergelijk dan de prijzen van de verschillende Macbook modellen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt als je een laptop van Apple wilt aanschaffen.

Waarom voor een Macbook kiezen? Koop de Apple laptop die bij je past

Een Apple laptop staat natuurlijk bekend om zijn ongekende prestaties en innovatieve features. Toch zijn er behoorlijk wat verschillen tussen de laptops van Apple. Zo is de Macbook 12 inch uitgerust met een nieuw toetsenbord welke voorzien is van geïntegreerd blacklight. Dit geeft je ook bij minder licht een fijne gebruikerservaring. Naast de Force Touch voor het toetsenbord heeft de Macbook 12 inch 8GB aan werkend geheugen.

Apple laptop kopen: MacBook Air

Een ander model is de Macbook Air. Deze lichte en compacte Apple laptop is een stuk goedkoper dan de Macbook 12 inch of Pro. Toch kun je rekenen op uitstekende prestaties. De Macbook Air laptop van Apple heeft een Led-display in plaats van een Retina beeldscherm zoals bij de Pro of de Macbook 12 inch. De Air heeft een sterke accu die je de hele dag kunt gebruiken zonder dat je deze tussentijds op hoeft te laden.

Het verschil tussen een Macbook Air en Pro

De verschillen tussen de Macbook Apple laptops, zit hem vooral in de grootte en uitvoering van het beeldscherm, de processors en de kracht van de accu. Als je een Apple laptop wilt kopen, is het dus verstandig om de verschillende features met elkaar te vergelijken. Ook prijzen vergelijken van de Macbook modellen is een aanrader. Zo weet je niet alleen zeker dat de Macbook voldoet aan jouw eisen, maar dat je ook de juiste prijs betaald. Een MacBook kopen was nog nooit zo makkelijk.