Wil je een MacBook kopen, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? In dit artikel geven wij jou vijf redenen waarom je het beste voor een MacBook kunt kiezen. De zoektocht naar een nieuwe laptop is namelijk niet altijd makkelijk. Vooral als je zit na te denken om de overstap te maken van Windows naar Apple.

1. Prachtige schermen

De MacBooks en met name de versies met de retina schermen zijn razend populair in de grafische sector. Ze hebben een hoge resolutie met dichte pixeldichtheid waardoor alles haarscherp is. Daarnaast hebben de displays ook optimaal kleurgebruik wat ideaal is voor onder andere het bewerken van foto’s. 

Wil je haarscherp beeld om te genieten van films en fantastische kleuren? Check dan de Apple MacBook Pro. Dit is de absolute krachtpatser van Apple.

2. Betrouwbaar

Het besturingssysteem macOS is wat er gebruikt wordt op de MacBooks en is speciaal gebouwd voor Apple computers. Alles is op elkaar afgestemd wat en gaat goed met elkaar samen. Je hoeft dan ook niet bang te zijn voor digitale bedreigingen waardoor een betaalde virusscanner niet nodig is. Daarnaast zijn ook de nieuwe versies van macOS ook altijd gratis. 

3. Investering

De meeste consumenten vinden een MacBook maar een dure aankoop. Maar wat goed is om te weten is dat de verkoopwaarde nog steeds erg goed is wanneer jij besluit een andere laptop te willen. Een MacBook van een paar jaar oud levert nog steeds aardig wat geld op, iets wat je bij andere laptops niet vaak ziet. Daarnaast zijn ze ook erg duurzaam en houden ze  het erg lang vol.

Vergelijk op je gemak alle Apple laptops om de beste deal te vinden.

4. Samenhangend

Alle apparaten van Apple werken enorm goed samen. Zo kun je alles makkelijk terug vinden in de cloud en kun je zelfs je mobiel opnemen via je MacBook. De apparaten synchroniseren goed met elkaar wat zorgt voor een uitstekende gebruikservaring. 

5. Goede accu 

Accuduur is natuurlijk erg belangrijk wanneer het gaat om een goede laptop. Je kent het vast wel, ben in je in de trein of ergens op locatie bezig op je laptop maar valt die binnen de kortste keren uit. De gemiddelde accuduur van een MacBook is maar liefst 12 uur. Uiteraard speelt wel mee welke programma’s je gebruikt en hoe zwaar je laptop belast wordt. Maar met een gemiddelde van 12 uur scoort de MacBook hoog. 

Ben jij er nu ook van overtuigd om voor een MacBook te kiezen maar heb je nog geen idee welke het beste bij je past? Bekijk dan hier ons overzicht om makkelijk een selectie te maken voor het vinden van jouw perfecte MacBook.