Ben jij student en op zoek naar een Apple Macbook Air of Apple Macbook Pro, dan hebben wij goed nieuws! Apple bied namelijk een studentenkorting aan voor al zijn Mac producten, dus bijvoorbeeld ook voor de iMac of Mac Mini.

Wanneer heb ik recht op de studentenkorting?

De ‘onderwijskorting’ van Apple is beschikbaar voor studenten aan een hogeschool of universiteit, studenten die onlangs zijn ingeschreven bij een school en voor ouders die Mac producten kopen voor een studerend kind. Ook docenten en medewerkers van onderwijsinstellingen op de meeste onderwijsniveau’s hebben recht op de studentenkorting. Wil jij dus een Macbook kopen en voldoe je aan bovenstaande beschrijving? Dan heb je recht op kortingen tot wel 10%!

Hoe ontvang ik de studentenkorting van Apple?

Op de Apple website kun jij via de studentenpagina meteen je bestelling plaatsen. Alle getoonde prijzen zijn inclusief studentenkorting. Voeg eenvoudig je product(en) toe aan de winkelwagen en upload in de check-out het bewijs waaruit blijkt dat je student bent.
Belangrijk: de naam op het bewijs dient overeen te komen met de naam die je invult voor het aankoopbewijs.

Waaraan moet het bewijs voldoen voor de studentenkorting?

Om in aanmerking te komen voor de Apple laptop aanbieding met studentenkorting moet de student in het bezit zijn van één van de volgende bewijzen:

  • Een studentenkaart mét vermelding van het collegejaar
  • Bewijs van inschrijving (officieel document) waarop staat dat je student bent
  • Een screenshot van de Studielink pagina waarop inschrijving en naam staat vermeld

Ook is het belangrijk om te weten dat de korting alleen geldt voor Nederlandse onderwijsinstellingen. Voor docenten en/of medewerkers aan onderwijsinstellingen gelden de volgende bewijzen:

  • Docenten- of medewerkerspas met vermelding van een geldige datum
  • Een officieel document/verklaring van de onderwijsinstelling waaruit blijkt dat je docent/medewerker bent

Macbook prijzen vergelijken?

Wil jij liever eerst de prijzen of specificaties van de Macbook vergelijken? Dan kun je terecht op de Macbook-kopen website. Hier kun je eenvoudig prijzen vergelijken, reviews lezen en aanbiedingen ontdekken.

Geen probleem met een opgelapte (oudere) Macbook? Ook voor refurbished Macbooks biedt Macbook-kopen een uitgebreid assortiment aan!